Categories
Uncategorized

Kako pronaći vodoinstalatera

Majstor vodoinstalater
Majstor vodoinstalater

Danas postoji ogromna potražnja za majstorima, što u Hrvatskoj što u svijetu, pa smo odlučili napisati kako da odaberete i pronađete kvalitetnog majstora vodoinstalatera koji će se brinuti o vašem domu, poslovnom prostoru ili zgradi te vašim vodnim instalacijama.

Gdje tražiti vodoinstalatera?

Većina dobrih majstora su “stare škole” i svoj posao baziraju na offline vođenje i preporuke od usta do usta što je danas otežavajuća okolnost za većini korisnika/klijenata kojima je potrebna usluga.  Pa gdje onda tražiti vodoinstalatera? Ovo je posebno problem u manjim mjestima gdje je dostupnost vodoinstalaterske usluge još teža.

  • 1. Žute stranice — neki su registrirali svoje firme no kada smo ih pokušali zvati nismo ih dobili na telefon.
  • 2. Internet stranice — većina ih nema svoju web stranicu ili su zapuštene toliko da se postavi: pitanje radi li ta firma uopće još?
  • 3. Plakati — neki se još služe ovom metodom no nismo bili te sreće da reklama dođe do nas.
  • 4. Društvene mreže — isto kao i web stranice, rijetko tko ih koristi i time uskraćuje svojim korisnicima pristup usluzi.

Vodoinstalateri u većim gradovi hrvatske

U većim gradovima smo očekivali znatno veću konkurenciju i prisutnost vodoinstalatera na internetu, na društvenim mrežama i naoružani modernim web stranicama no pretrage su bile prazne i tužne, no ne toliko loše kao u manjim mjestima i gradovima.

Zagreb

Od svih gradova izdvojili bi grad Zagreb kao najkonkurentniji gdje je nekoliko vodoinstalaterskih firmi shvatilo svoju online prisutnost ozbiljno i bore se za tržište.  Firme su dobro upoznate sa konkurencijom, reklamiraju se i “otimaju” za svakoga korisnika njihovih usluga.

Vodoinstalateri na istoku Hrvatske

Osijek kao središte istočne hrvatske razlikuje se definitivno od ostatka. Proglašen već kao IT centar i “silikonska dolina” Hrvatske razlikuje se uveliko od ostatka zemlje. Rijetko koja firma nema svoju online prisutnost što definitivno šalje jednu poruku pozitivne poduzetničke klime i borbe za tržište.

Preporuka vodoinstalatera 

Ako ste u našoj lijepoj Slavoniji i trebate vodoinstalatera naša preporuka vodoinstalatera iz Osijeka je jasna, a to je majstor koji je dostupan svima putem društvenih mreža poput facebook stranice i internet stranice koju koristi i za hitne situacije kada je vlasnicima domova ili poslovnih prostora to bitno. Iz navedenog razloga na području Osijeka, definitivna preporuka od nas.

Zaključak

Potrošili smo više sati tražeći po internetu za pravog majstora i bilo je izuzetno teško. Kako je danas vrijeme izuzetno bitno, ovime se nadamo da smo vam olakšali potragu. Testirali smo i slanje poruke putem stranice, dobili smo odgovor u manje od dva sate te smo zvali na telefon i čestitali te obavijestili da se radi samo o eksperimentu. Zaključno, je li je to idealan izbor za vas, morate se sami uvjeriti nama je bilo dobro iskustvo i dobili smo ono što smo tražili a to je vodoinstalater sa više godina iskustva koji nam je bio u stanju dati konkretne odgovore na naše upite i savjetovati nas o sanitarijama “koje smo kupili”.

Leave a comment